Hårborttagning med IPL

Hårborttagning | IPL tar bort oönskad hårväxt för alltid!

Har du tröttnat på att ständigt behöva raka och vaxa dig?

Med IPL blir du av med din oönskade hårväxt på hela kroppen. Vad sägs om hårfri armhåla, bikinilinje, ben, rygg och ansikte?

IPL
är en revolution vad gäller hårborttagning och erbjuder permanent hårreducering. Powerlite tar bort hår i växande fas och innebär varken smärta, tidskrävande behandlingar eller risker för huden. Powerlite har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med hudterapeuter och läkare.

Så fungerar IPL
Powerlite bygger på intensivt pulserande ljus. Det oskadliga, långvågiga röda ljuset absorberas av pigmentet (melaninet) i hårstrå och hårsäck och omvandlas till värme. Vid 70°C förstörs proteinet i de hårceller och hårsäckar som befinner sig i den aktiva fasen av växtcykeln. Därmed kan inget nytt hår bildas.

Resultatet? Aldrig mer rakning och vaxning. Härligt hårfri.

Alla delar av kroppen
De flesta hår- och hudtyper går att behandla, men generellt sett gäller att ju mörkare hår och ljusare hy, desto snabbare och bättre resultat. Powerlite har inga begränsningar vad gäller behandlingsområde, utan fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen.

Att tänka på
Låt din hud vila från solning utomhus eller i solarium en månad före och en vecka efter behandling samt använd alltid solskyddsfaktor. Mellan behandlingarna kan håret tas bort som vanligt. Undvik dock vaxning och pincettplockning.

Inledande konsultation på 30 min är kostnadsfri.

Hudförbättring | Effektiv hudförbättring med Intensivt Pulsat Ljus (IPL)

Powerlite IPL används för att förbättra skadad hud och effekterna av hudens åldrande på ett mjukt och skonsamt sätt. Powerlite är en icke-kirurgisk metod med ljusbehandling. Behandlingen kan göras på lunchen och du kan direkt efteråt återgå till ditt arbete.

Powerlite IPL behandlar bl.a.
– Solskadad hud – Ytliga blodkärl – Pigmentfläckar – Åldersfläckar – Fina linjer – Acne – Rosacea

För att behålla din friska, ungdomliga hy är det viktigt att du tar hand om den. Bra krämer i all ära, men Powerlite® IPL är modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension. Den reparerar skador och åldrande inifrån. Behandlingarna är dessutom smärtfria, säkra och snabba.

Powerlite® IPL verkar på djupet och ökar elasticit och spänst genom att stimulera nybildning av collagen och elastin. Denna icke-kirurgiska metod gör att huden får en jämnare och vackrare lyster. För bästa resultat krävs en lite kraftfullare behandling. Därför är Powerlite® IPL det självklara valet för dig som vill ha resultat.

Powerlite IPL är ett av de IPL-varumärken som funnits längst på den svenska marknaden. Behandling med Powerlite® har funnits i snart 10 år och det finns mer än 1,5 miljoner nöjda kunder runt om i världen.

Inledande konsultation på 30 min är kostnadsfri.