Skip to main content

MAZI grundades 2001 och ägs idag av Petra Pihlgren och Paula Ekwall-Larsson. Vi har vuxit till ett sort gäng som tillsammans erbjuder ett brett utbud av hår- och skönhetsvård. Vår verksamhet präglas av ett högt kvalitetstänkande. Det innebär allt från hur vi bemöter våra kunder till vilka produkter vi använder.

En presentation av vilka vi är:

Petra Pihlgren

Hudterapeutmästare

Cidescoutbildad hudterapeut medlem av SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation). Jag är utbildad på Beauty Therapist School i Stockholm där jag tog min examen 1989. Sedan dess har jag arbetat aktivt inom yrket och gått många vidareutbildningar både i Sverige och internationellt. Bland annat Lymfdränage med Dr Voddder 1998 och även tagit Diatermicertificat år 1993 och Cidescoexamen i elektrisk epilation/diatermi år 2000. I oktober 2011 gick jag upp och tog mitt Mästarbrev inom yrket. Sedan starten 2001 driver jag MAZI tillsammans med min kompanjon Paula och innan dess arbetade jag flera år på Salong Gripsholm och NK hår & skönhet. Min passion för hudvård är oerhört stor och jag drivs av att hitta nya utmaningar. Mina ledord är: Kunskap, Erfarenhet, Nyfikenhet, Lyhördhet och ett brinnande Intresse!

Paula Ekwall Larsson

Frisör och make- up

Jag har jobbat som frisör sedan 1993 och är utbildad make-up artist. Jag är delägare i MAZI och varit med sedan vi öppnade 2001, innan dess jobbade jag på NK Hår & Skönhet och på Bellbox. Jag har en Master color expert examen och tycker färg är väldigt stimulerande att arbeta med. Jag jobbar även mycket med styling och håruppsättningar. Jag har gjort jobb för både BBC, svensk television, tidningar och diverse modevisningar.

RECEPTION

Malin Olsson

Receptionist

Det är oftast mig du träffar först när du besöker MAZI.
Jag är salongens receptionist och har varit det sedan 2003. Jag gör mitt bästa för att du som kund ska få svar snabbt och en tid som passar dig allra bäst. Mitt arbete innebär att jag är spindeln i nätet på salongen.

HÅRVÅRD | MAKEUP

Sofia Axgren

Frisör

Jag har jobbat som frisör sedan 1992 då jag avslutade min
frisörutbildning på Ester Mosessons här i Göteborg. På MAZI har jag jobbat sedan 2002. Jag älskar mitt jobb där jag får vara kreativ, utvecklas och ge mina kunder
en bra upplevelse. Professionellt utförd så klart.

Karin Peterson

Frisör

Det var intresset för färg och form som fick mig att välja frisöryrket. Att få arbeta med händerna och använda min kreativitet och fantasi, samtidigt som man får kontakt med många härliga människor. Inspirationen hämtar jag från visningar och kurser samt genom mina duktiga medarbetare.

Jordi Garcia

Frisör

Jag kommer från Spaniens soligaste, vackraste och mest genuina del Andalusien men har bott i Sverige sedan 1996. Jag har en gedigen bakgrund som frisör som började med en 5-årig frisörutbildning. Jag har varit yrkesverksam som frisör sedan 1993 och har bland annat arbetat på en av Barcelonas trendigaste frisör- och skönhetssalonger, där kunderna till största delen bestod av Barcelonas kändiselit. Jag har även varit med och stylat modeller inför modevisningar såsom berömda Pasarela Gaudí i Barcelona. Jag har en lång och bred erfarenhet inom frisöryrket då jag har arbetat på flera av Göteborgs etablerade salonger. På MAZI har jag varit sedan april 2006. Jag älskar mitt yrke och ger allt för mina kunder och är oerhört mån om att mina kunder får en behaglig upplevelse och att de går härifrån nöjda. Jag är kreativ och mina styrkor som frisör är förutom klippning, föning/styling samt färg/toning och slingor. Jag lägger också stor vikt vid att hålla mig uppdaterad med de senaste trenderna inom mitt yrke.

Sandra Lauvland

Frisör

Jag har jobbat som utbildad frisör sedan 2009. Innan Mazi jobbade jag på Lucky frisör, Norge i 11 år. Jag älskar mitt yrke. Att få träffa så många olika människor är underbart. Jag har Wella master color expert utbildning och måste då säga att jag brinner lite extra för färging/blekning/freehand färg tekniker. Kurs är också nåt jag tycker mycket om så därför håller jag mig uppdaterad inom nya trender och tekniker inom mitt yrke. I 2017 tävlade jag i frisör tävlingen ”årets frisör” och jag jobbade också på wella studio i London under olympiska spelen och paraolympics i 2012. Två andra stora passioner jag har är make-up och musik.

Lena Sundin

Frisör

Mitt yrke och jag är ett, jag har stor passion för hår och mode!
Klippning och hårfärger ligger mig väldigt varmt om hjärtat, idag finns verkligen alla möjligheter med underbara färgtoner både i natur och i mer dramatiska färger.

Anna Gullick

Frisör

Anna heter jag och kommer ursprungligen från Kil i Värmland. Jag älskar mitt yrke för att det är så otroligt kreativt och utvecklande. Dessutom älskar jag mötet med människor. Tog gesällbrev 1992 och har arbetat som frisör sedan dess. Är även utbildad hudterapeut (innehar Cidesco diplom) 1994 flyttade jag till Göteborg där jag arbetat på salonger som Noblesse, Diva, och senast lämnade jag Ikon efter 17 år. Jag har även genom mina år som verksam arbetat mycket med make up och styling inför tv- och filmproduktioner.

Patrik Johansson

Frisör

Jag har varit verksam som frisör sedan 1993. Att vara frisör tycker jag är fantastiskt kul, att få skapa form och färg och vara kreativ. På Mazi har jag varit sedan 2008 och trivs fantastiskt bra med både kollegor och kunder. I stort sett all ledig tid ägnar jag åt mitt stora intresse, flugfiske.

Julia Andersson (föräldraledig)

Frisör

Efter några år som frisör i Växjö tog jag beslutet att fortsätta mitt yrkesliv i Göteborg, och här har jag arbetat som frisör sedan 2008. Till mig är ni välkomna vare sig ni vill ha en stor eller liten förändring. Jag arbetar även med Hairtalk extensions, så vill ni ha hjälp med att få längre eller tjockare hår hjälper jag er gärna. Som frisör är jag kreativ och skapande men alltid lyhörd och sätter alltid kundens önskemål i fokus.

Greta Lennby

Frisör

Det som får mig att älska mitt yrke är att jag får hjälpa människor varje dag. Varje möte
med kunder är unikt för mig och att kunna skräddarsy din behandling utifrån dina önskemål är givet. Att värna om kundrelationer står mig varmt om hjärtat.
Jag har läst min frisörutbildning på Burgårdens gymnasium och jag har varit färdigutbildad frisör sedan 2011. Därefter har jag hållit mig uppdaterad och gått en hel del kurser och utbildningar som breddat min kompetens.
Arbetsplatser jag fått möjlighet att arbeta på är Skönhetsfabriken, Vacker och NK Hår och Skönhet. Hösten 2021 blev jag en del av teamet på Mazi.

Hedie Avarokhteh

Frisör

Jag har stor erfarenhet av yrket och är även utbildad i Greath Lengths extensions. Är jordnära, öppen, noggrann och kompetent i min yrkesroll. Jag brinner för att hjälpa kunden att uppnå det önskade resultatet genom vägledning i form av en noggrann konsultation. Jag inspireras av människor och media.

HUDVÅRD

Madelene O

Hudterapeut

Jag arbetar som hudterapeut, pedikyrist och massör på MAZI sedan november 2007. Jag började min yrkesbana som pedikyrist i SantaBarbara, Kalifornien. Efter slutförd utbildning vid "Lu Ross Academy" arbetade jag på ett dag-SPA där jag fick en etablerad kundkrets. 2004 flyttade jag hem till Sverige igen för att studera till hudterapeut på Gildaskolan. Där tog jag min examen 2005 och erhöll då diplom från SHR och CIDESCO. Sedan december 2005 har jag arbetat på en salong i Änggården som hudterapeut och pedikyrist. Och i november 2007 tog jag steget till MAZI. Ser fram emot att träffa er alla.

Elinor Helltén

Hudterapeut

Jag har arbetat som hudterapeut sedan 1979 då jag utbildade mig på Nya Elementar i Stockholm. Sedan dess har jag arbetat i egen regi på NK hår o skönhet, Lets Face it och nu MAZI. Jag brinner för mitt yrke och för att ge mina kunder en ultimat behandling utifrån varje persons behov. Jag arbetar även en del med makeup, bland annat jobbade jag på friidrotts VM 95 – det var en stor och spännande utmaning! För mig är det viktigt med kontinuerlig vidareutbildning för att alltid vara uppdaterad med det senaste.

Behandlingar med Botox och/eller Fillers

Anders Franzén

Legitimerad sjuksköterska

Jag är legitimerad sjuksköterska med över 15 års erfarenhet av injektionsbehandlingar. Är även den som utbildar i injektionskunskap och har varit på de flesta klinikerna i södra Sverige och även i Danmark och Finland. Därför ska du känna dig mycket trygg i att du blir behandlad av mig. Särskilt med tanke på att jag utbildar läkare och sjuksköterskor.
Jag har min klinik i Växjö och är på Mazi ca 1 gång/månad.
Mitt mål med en behandling är att man ska hitta en bra balans mellan kundens ålder, utseende och önskemål.

Kontakta MAZI
Storgatan 24
411 38 GöteborgTelefon
031-711 92 92
E-mail: info@mazi.se

Öppettider

Måndag – Fredag
09:00 – 19:00

Lördag
Öppet vid förfrågan

Bokningsappen

Information

Vi har öppet från måndag till lördag. Om du behöver avbeställa din tid, vill vi att du hör av dig senast 24 timmar innan (ej avbokad tid debiteras).

VI ÄR EN KONTANTFRI SALONG.

Varmt välkommen att ringa eller titta in till oss för att beställa din behandling!

MAZI HÅR SKÖNHET & SPA | 031-711 92 92  | Boka tid online