MAZI grundades 2001 och ägs idag av Petra Pihlgren och Paula Ekwall-Larsson. Vi har vuxit till fler än 20 personer som tillsammans erbjuder ett brett utbud av hår- och skönhetsvård. Vår verksamhet präglas av ett högt kvalitetstänkande. Det innebär allt från hur vi bemöter våra kunder till vilka produkter vi använder.

En presentation av vilka vi är:

Petra Pihlgren

Petra Pihlgren

Hudterapeutmästare

Cidescoutbildad hudterapeut medlem av SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation). Jag är utbildad på Beauty Therapist School i Stockholm där jag tog min examen 1989. Sedan dess har jag arbetat aktivt inom yrket och gått många vidareutbildningar både i Sverige och internationellt. Bland annat Lymfdränage med Dr Voddder 1998 och även tagit Diatermicertificat år 1993 och Cidescoexamen i elektrisk epilation/diatermi år 2000. I oktober 2011 gick jag upp och tog mitt Mästarbrev inom yrket. Sedan starten 2001 driver jag MAZI tillsammans med min kompanjon Paula och innan dess arbetade jag flera år på Salong Gripsholm och NK hår & skönhet. Min passion för hudvård är oerhört stor och jag drivs av att hitta nya utmaningar. Mina ledord är: Kunskap, Erfarenhet, Nyfikenhet, Lyhördhet och ett brinnande Intresse!

Paula Ekwall Larsson

Paula Ekwall Larsson

Frisör och make- up

Jag har jobbat som frisör sedan 1993 och är utbildad make-up artist. Jag ärdelägare i MAZI och varit med sedan vi öppnade 2001, innan dess jobbade jag på NK Hår & Skönhet och på Bellbox. Jag har en Master color expert examen och tycker färg är väldigt stimulerande att arbeta med. Jag jobbar även mycket med styling och håruppsättningar. Jag har gjort jobb för både BBC, svensk television, tidningar och diverse modevisningar.

RECEPTION

Malin Olsson

Malin Olsson

Receptionist

Det är oftast mig du träffar först när du besöker MAZI.
Jag är salongens receptionist och har varit det sedan 2003. Jag gör mitt bästa för att du som kund ska få svar snabbt och en tid som passar dig allra bäst. Mitt arbete innebär att jag är spindeln i nätet på salongen.

HÅRVÅRD | MAKEUP

Sofia Axgren

Sofia Axgren

Frisör

Jag har jobbat som frisör sedan 1992 då jag avslutade min
frisörutbildning på Ester Mosessons här i Göteborg. På MAZI har jag jobbat sedan 2002. Jag älskar mitt jobb där jag får vara kreativ, utvecklas och ge mina kunder
en bra upplevelse. Professionellt utförd så klart.

Karin Peterson

Karin Peterson

Frisör

Det var intresset för färg och form som fick mig att välja frisöryrket. Att få arbeta med händerna och använda min kreativitet och fantasi, samtidigt som man får kontakt med många härliga människor. Inspirationen hämtar jag från visningar och kurser samt genom mina duktiga medarbetare.

Jordi Garcia

Jordi Garcia

Frisör

Jag kommer från Spaniens soligaste, vackraste och mest genuina del Andalusien men har bott i Sverige sedan 1996. Jag har en gedigen bakgrund som frisör som började med en 5-årig frisörutbildning. Jag har varit yrkesverksam som frisör sedan 1993 och har bland annat arbetat på en av Barcelonas trendigaste frisör- och skönhetssalonger, där kunderna till största delen bestod av Barcelonas kändiselit. Jag har även varit med och stylat modeller inför modevisningar såsom berömda Pasarela Gaudí i Barcelona. Jag har en lång och bred erfarenhet inom frisöryrket då jag har arbetat på flera av Göteborgs etablerade salonger. På MAZI har jag varit sedan april 2006. Jag älskar mitt yrke och ger allt för mina kunder och är oerhört mån om att mina kunder får en behaglig upplevelse och att de går härifrån nöjda. Jag är kreativ och mina styrkor som frisör är förutom klippning, föning/styling samt färg/toning och slingor. Jag lägger också stor vikt vid att hålla mig uppdaterad med de senaste trenderna inom mitt yrke.

Jeremy Lindberg

Jeremy Lindberg

Frisör och make-up artist

Jag kommer från Paris och har arbetat som frisör sedan 1994,där jag också är utbildad till frisör och make up artist. Jag har arbetat för de främsta frisörsalongerna i Paris, för France 2 (fransk TV-kanal) och för olika modeagenturer som PH One, Mens of Karin och Elite Paris. Jag har varit på MAZI sedan starten och trivs väldigt bra med mina underbara kollegor och kunder. Det är viktigt för mig som yrkesman att hålla mig á jour med modet och frisyrtrender genom att gå på olika visningar/kurser och läsa de internationella modetidningarna. Mina intressen förutom hår och skönhet är resor, matlagning, trädgård, litteratur mm.

Annette Henriksson

Annette Henriksson

Frisörmästare

Mitt viktigaste mål som frisör är att du som kund ska få en skön avkoppling och få ett professionellt, och med omtanke, utfört arbete som passar just dina behov och önskemål. Min mångåriga erfarenhet och gedigna kunskaper inom frisöryrket överträffas bara av mitt brinnande intresse för att ständigt vidareutveckla mig inom yrket och att hålla mig uppdaterad om de senaste trenderna. Mina specialområden är: klippning, färgning och uppsättningar.

Patrik Johansson

Patrik Johansson

Frisör

Är frisör sedan -93 då jag tog gesällen efter min frisörutbildning på Ester Mosesson. Jag har jobbat på salongerna Modefrisören 39 Klipp och Linq innan MAZI där jag stortrivs! Klippning och färg är min favorit och det jag är bäst på. Så ofta jag hinner försöker jag utöva en annan av mina stora passioner: Flugfiske. Jag är naturmänniska, att vara i naturen och vid vattnet fungerar som meditation för mig.

Frida Plato

Frida Plato

Frisör (föräldraledig)

Jag startade min utbildning på frisörlinjen på Almåsgymnasiet i Borås. Sedan jag flyttat till Göteborg jobbade jag först på Christers, tog gesällbrevet och fick några års arbetserfarenhet innan jag hösten 2008 gav jag mig ut på resa i världen. Jag älskar mitt yrke för att jag varje dag får pyssla med färg och form och använda min kreativitet för att skapa efter kundens önskemål. Jag tycker det är extra roligt med uppsättningar och make up i alla dess former; brud, fest eller om du bara vill göra dig extra fin för ett speciellt tillfälle. Hoppas vi syns framöver!

Joakim Havaas

Joakim Havaas

Frisör

Jag började min utbildning 1999 som lärling på en salong i Uddevalla och gick sedan frisörprogrammet på Uddevallas gymnasium. Tog gesällen 2003. Sedan dess har jag arbetat som frisör, mestadels på Christers. Vid sidan om det dagliga jobbet har jag varit visningsfrisör på en av Sveriges största mässor. Jag älskar att jobba med färg! Ett fritidsintresse är resor, det har bland annat tagit mig till Australien där jag jobbade några månader på en retro barber-shop i Melbourne.

Lena Sundin

Lena Sundin

Frisör

Mitt yrke och jag är ett, jag har stor passion för hår och mode!
Klippning och hårfärger ligger mig väldigt varmt om hjärtat, idag finns verkligen alla möjligheter med underbara färgtoner både i natur och i mer dramatiska färger.

Johanna Telander

Johanna Telander

Frisör

Jag har jobbat som frisör sedan 2003 då jag avslutade min frisörutbildning på Oslo Frisörskole. Att göra människor vackrare & nöjda är en av dom många byggstenarna i mitt brinnande intresse av frisöryrket. Inspiration finner jag i tidningar, kurser men även på resor genom att iaktta modet & människor runt om i världen. Alla olika behandlingar är roliga att utföra, men att få skapa helheten vid klippning & färg/slingor är extra roligt.

Josefin Javette

Josefin Javette

Juniorfrisör

Jag tog studenten våren 2015 och har sedan dess jobbat på Mazi, där jag stormtrivs. Sedan jag var liten har jag haft en dröm om att en dag få bli frisör. Jag fullföljde min dröm genom att gå hanverkarlinjen på Burgårdens Utbildningscentrum. I andra och tredje året tävlade jag mycket i uppsättningar och klippningar. Jag gick vidare till SM båda åren och blev uttagen att få träna med Hair sweden west.
Jag brinner lite extra för färg, uppsättningar och klippningar och som juniorfrisör har jag 25 % på alla min behandlingar.

Jessika Johansson

Jessika Johansson

Frisör

Jag har gått min frisörutbildning på Burgården, Göteborg. 2009 tog jag studenten och har jobbat som frisör sen dess. Året efter tog jag mitt gesällbrev. Innan Mazi har jag jobbat på NK Hår och Skönhet.
Lyhördhet är mitt ledord när jag har min kund i stolen. Strävar alltid efter att kunden ska känna sig trygg i mina händer.
Jag försöker alltid vara uppdaterad på de senaste trenderna inom klippning och färgning.
Älskar att vara kreativ i uppsättningar, styling och flätor.

HUDVÅRD

Madelene Orvos

Madelene Orvos

Hudterapeut

Jag arbetar som hudterapeut, pedikyrist och massör på MAZI sedan november 2007. Jag började min yrkesbana som pedikyrist i SantaBarbara, Kalifornien. Efter slutförd utbildning vid ``Lu Ross Academy`` arbetade jag på ett dag-SPA där jag fick en etablerad kundkrets. 2004 flyttade jag hem till Sverige igen för att studera till hudterapeut på Gildaskolan. Där tog jag min examen 2005 och erhöll då diplom från SHR och CIDESCO. Sedan december 2005 har jag arbetat på en salong i Änggården som hudterapeut och pedikyrist. Och i november 2007 tog jag steget till MAZI. Ser fram emot att träffa er alla.

Elinor Helltén Gran

Elinor Helltén Gran

Hudterapeut

Jag har arbetat som hudterapeut sedan 1979 då jag utbildade mig på Nya Elementar i Stockholm. Sedan dess har jag arbetat i egen regi på NK hår o skönhet, Lets Face it och nu MAZI. Jag brinner för mitt yrke och för att ge mina kunder en ultimat behandling utifrån varje persons behov. Jag arbetar även en del med makeup, bland annat jobbade jag på friidrotts VM 95 – det var en stor och spännande utmaning! För mig är det viktigt med kontinuerlig vidareutbildning för att alltid vara uppdaterad med det senaste.

NAGELVÅRD

Linda Hällsten

Linda Hällsten

Nagelterapeut

Efter ca 4 år på Linnégatan började jag på MAZI 2010.
Det är spännande och kreativt! Jag har två grundutbildningar och ett flertal påbyggnadsutbildningar som nagelterapeut. Arbetar främst med acryl men även med gelé i vissa fall. Jag jobbar mycket med design-naglar, jag längtar efter att få förverkliga dina önskemål och idéer. Jag önskar dig hjärtligt välkommen till mig.

Jovana Gajic´

Jovana Gajic´

Nagelterapeut

Jag kommer från Kroatien där jag gått utbildning i gelénaglar och akrylnaglar. Min stora passion är att skulptera och designa naglar med olika spännande tekniker. Jag har arbetat med naglar sedan min ”high school-tid” i Kroatien. Jag har även utbildning i ögonbrynstatuering/microblading och fransförlängning. Min inspiration hittar jag i allt det vackra runtomkring mig. Vilket jag hoppas du märker av i mina behandlingar. En nöjd kund är alltid min första prioritet.